Tack Mikael och Susanne för att ni tog ansvaret för att ordna kräftskivan!

Redan på Fredagen den 19 augusti kom det 10 vackra Forbinabåtar till Rastaholms gästhamn. Vi hade platser reserverade för klubben och stämningen var på en gång på topp. Efter att vi hade bekantat oss med varandra gick vi upp till värdshuset och njöt av en härligt god middag med ett skönt gäng Forbinaägare. Kvällen avslutades med kvällsdrink och mycket snack på olika båtar.

På lördagen hade vi gemensam lunch kl. 12.30. Då gick Mikael igenom dagens mycket välplanerade program. Efter lunchen började båtkampen. Vi spottade grodor så långt vi kunde. Vi gjorde vårt yttersta för att undvika att få en elstöt. Vi hade musikquiz, frågetävling och slog i spikar.

Efter båtkampen delade vi upp oss i två team. Det ena teamet fick en specialvisning av den nya Forbina 42 som Peter från PS Marin nyligen fått levererad. Det andra teamet fick avnjuta en ölprovning som Peter Skoglund ordnat. Det var häftigt både att få lära sig mer om olika ölsorter och att få se den nya Forbina 42.

Kvällens kräftskiva var glad och höll på långt in på natten. Mikael annonserade vinnarna av båtkampen och det blev ”Just Breathe” med Annika och Kaj som vann.

Totalt var det 13 Forbinabåtar plus ytterligare två par som tog sig till Rastaholm landvägen.

Söndag morgon städade alla och återställde de lånade borden och bänkarna. Lars Wadle hade oturen att ha en röd papperslykta på badbryggan som hade färgat av sig. Efter mycket skurande såg det ut som vanligt igen.

Tack Mikael och Susanne för ett härligt arrangemang!

Vid tangentbordet: Kaj Hattenhauer

Se en kort video från kräftskivan.